BEMUTATKOZÁS

A komplex jogi tudás elsajátítása érdekében már az egyetemi tanulmányaim során, és ezt követően az ügyvédjelölti gyakorlatom alatt is igyekeztem minél több jogterületen tapasztalatot szerezni. Átfogó jogi tudás birtokában ügyvédi tevékenységem során is több jogi szakterületen végzek jogi szolgáltatást (ld. „Szakterületek” menüpont).

• 2007-ben „summa cum laude” eredménnyel végeztem Budapesten az Eötvös Loránd Tudományetem Állam- és Jogtudományi Karán. Az egyetemi tanulmányaim során külföldi szemináriumokon is részt vettem, valamint a németországi Baden-Württemberg Tartomány jogi ösztöndíjasaként a freiburgi Albert-Ludwigs-Universitäten folytattam egy szemeszteren át polgári peres, polgári és gazdasági jogi tanulmányokat.

•Az egyik legnevesebb nemzetközi ügyvédi iroda budapesti irodájánál ügyvédjelöltként 4 év túlnyomórészt peres tapasztalat, ahol ügyérték és jogi megítélés szempontjából is kiemelten jelentős perekben történő részvétel mellett jogi átvilágításokban és ingatlanjogi ügyekben is tapasztalatot szereztem.

• Egy jó hírű magyar ügyvédi iroda polgári jogi és társasági jogi csoportjánál ügyvédjelölti és a szakvizsga letétele után ügyvédi tevékenység több éven át, ahol a polgári és gazdasági, valamint közbeszerzési jog területein a legkülönfélébb jogügyletekben vettem részt.

• Egy ismert német nemzetközi ügyvédi irodánál jogi tevékenység ügyvédként.

Mindezek után, immár széles körű jogi tapasztalat birtokában, 2014-ben indítottam el önálló ügyvédi praxisomat. Megbízható és átfogó jogi szaktudással állok ügyfeleim rendelkezésére, ezen felül kulcsfontosságúnak tartom a jogszabályi változások folyamatos figyelemmel kísérését, ezért rendszeresen részt veszek szakmai konferenciákon és továbbképzéseken is.

2023. június: Kártérítési jogi szakjogász, LL.M. fokozat, kitüntetéses minősítés - Deák Ferenc Továbbképző Intézet – PPKE JÁK

Magyar, angol és német nyelven dolgozom.

Nyelvvizsgák: német felsőfok (Goethe Institut), angol felsőfok