BEMUTATKOZÁS

2007-ben végeztem Budapesten az Eötvös Loránd Tudományetem Állam- és Jogtudományi Karán „summa cum laude” eredménnyel. Ezt követően ügyvédjelölti időszakom nagyobb részét egy neves nemzetközi ügyvédi iroda budapesti irodájánál töltöttem, ahol túlnyomórészt perekkel foglalkoztam.

A komplex jogi tudás elsajátítása érdekében már az egyetemi tanulmányaim során, és ezt követően az ügyvédjelölti gyakorlatom alatt is igyekeztem minél több jogterületen tapasztalatot szerezni, ezért a majd négy év nemzetközi ügyvédi irodai peres tapasztalat után egy jó hírű magyar ügyvédi iroda társasági jogi csoportjánál dolgoztam ügyvédjelöltként és a szakvizsgákat követően alkalmazott ügyvédként. Az ott töltött két és fél év során a legkülönfélébb jogterületeket érintő jogügyletekben vettem részt, úgy mint szerződések joga, ingatlanjog, szerzői jog, munkajog, védjegyjog, közbeszerzések joga. Ezt követően egy ismert német nemzetközi ügyvédi irodánál folytattam pályafutásomat ügyvédként.

Mindezek után, immár széles körű jogi tapasztalat birtokában, 2014-ben indítottam el önálló ügyvédi praxisomat. Megbízható és átfogó jogi szaktudással állok ügyfeleim rendelkezésére, ezen felül kulcsfontosságúnak tartom a jogszabályi változások folyamatos figyelemmel kísérését, ezért rendszeresen részt veszek szakmai konferenciákon és továbbképzéseken is.

Magyar, angol és német nyelven dolgozom.